unicorn unicorner – nieuws

boekenleggers    posters    nieuwe cd    mp3-versies    gratis demo-cd    goldlayer-cd    nieuwsbrief


SCHILDERIJEN-EXPOSITIE IN NIJMEGEN
unicorn

  plaatje         plaatje         plaatje  
  Dit jaar exposeert Christina vanaf 18 december 2017 t/m 11 februari 2018 achttien van haar schilderijen in het bijgebouw van de Titus Brandsma Memorial kerk in Nijmegen. Adres: Stijn Buysstraat 11 6512 CJ Nijmegen.
De toegang is gratis.
Kijk voor meer informatie op www. titusbrandsmamemorial.nl; klik in de rechterkolom op Tentoonstellingen.
Mogelijk is deze pagina nog niet bijgewerkt.
Naast de schilderijen zelf kun je bij de receptie kaarten kopen, in twee formaten. Ook zijn er een klein aantal boekenleggers met werk van Christina verkrijgbaar.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 17u.
Bezoek in het weekend kan ook, maar alleen na telefonische afspraak (024 3602421).
 
  plaatje         plaatje         plaatje
plaatje Boekenleggers
Sinds enige tijd alweer kun je ook boekenleggers bestellen. Voor uitvoering, afbeeldingen en prijzen klik hier.
plaatje
plaatje Posters
Naast kunstkaarten van Christina’s werk zijn er ook posters te koop. Voorbeelden vind je op deze pagina.
plaatje
plaatje
Kindness
Nieuwe CD
Alweer enige tijd geleden is er weer een nieuwe unicorner-cd uitgekomen. Het is een heel afwisselende cd geworden, met veel natuurgeluiden. Ga naar de cd-pagina, lees de beschrijving en luister naar de demo’s.
plaatje
Kindness
plaatje Mp3-versies
Sinds kort kun je van elk van de elf unicorner-cd’s ook een mp3-versie bestellen. Dat is goedkoper: per cd betaal je 3,50 euro in plaats van 5 euro voor een schijfje; bovendien zijn er geen verzendkosten. De kwaliteit van de mp3-versies is uitstekend: 320 kbps. Voor de cd Compassion geldt wel dat de mp3-versie geen licht-codering bevat. Als je tien van de elf cd’s in mp3-formaat bestelt, krijg je nummer 11 er gratis bij, ook in mp3-formaat. De mappen met mp3-bestanden worden als zip verstuurd via WeTransfer.com. Bestellen via de contact-pagina.
 
plaatje
demo-cd
Demo-cd
Sinds enige tijd is er als gratis mp3-download een demo-cd beschikbaar; daarop staat van elk van de eerste tien unicorner-cd’s een demo van twee tracks, ieder met een lengte van ruim 3 minuten. Bestellen via de contact-pagina; daar kun je eventueel ook aangeven dat je deze CD liever als schijfje wilt, met betaling van de verzendkosten.
 
plaatje
normale cd
Goldlayer-cd
Bij het bestellen van (zelfgebrande) unicorner-cd’s kun je -zolang de voorraad strekt- kiezen voor schijfjes met een langere levensduur: de reflectielaag van die cd’s is van goud, en dus niet van ijzer of aluminium zoals bij de normale schijfjes. Ze zijn iets duurder, maar dat valt mee: je betaalt er slechts 1 euro per cd extra voor. Meer info over de houdbaarheid van cd’s en dvd’s en de zogenaamde goldlayer schijfjes vind je op de links-pagina, onder het kopje ‘muziek’.
plaatje
goldlayer cd
  Nieuwsbrief
Als je graag geattendeerd wil worden op uitbreiding van onze site (zoals nieuwe schilderijen van Christina of een expositie van haar werk, een nieuwe CD van Peter, aanbiedingen) kun je je abonneren op onze nieuwsbrief.
 

top
kunst-pagina1 / monoprints / oliepastels / olieverf / dagboeken / kunstkaarten / boekenleggers & posters / wandkleden
muziek-pagina1 / CD’s / reactie-pagina
home / contact / links / site-help